Rangeerterrein Vrijetijd

Aanmelden Rangeerterrein Vrijetijd

Stap in onze trein en meld je aan voor het Rangeerterrein om letterlijk een kijkje te nemen, te ervaren en te voelen wat het betekent om in de vrijetijdsbranche of horeca te werken.

Competenties voor de vrijetijdsbranche/horeca

  • Klantgericht
  • Flexibiliteit
  • Stressbestendigheid

 

Pas jij binnen het profiel van de sector vrijetijd? En wil je jouw carrière weer op de rails krijgen, klaargestoomd worden om te werken in een (nieuwe) sector of je eigen talent aansporen? Meld je aan voor het Rangeerterrein!


Een aanmelding voor het Rangeerterrein Vrijetijd, betreft altijd een algemene aanmelding voor de vrijetijdssector. Je meldt dus niet aan voor een specifieke functie binnen de vrijetijdsbranche of horeca.

Aanmelden Rangeerterrein
Rangeerterrein vrijetijdssector
Werken als ober

Functies in de vrijetijdsbranche

Voor kansrijke functies in de vrijetijdsbranche is een functieprofiel opgesteld en een lijn opgezet. Zo kan een kandidaat zien wat hij/zij nog nodig heeft om zijn/haar profiel te versterken om vervolgens in die functie aan de slag te gaan.

Voorbeelden van kansrijke functies:

  • Medewerker Schoonmaak (integriteit en zelfstandigheid)
  • Medewerker Keuken (plannen, prioriteiten stellen, organiseren en teamwork)
  • Medewerker Bediening (teamwork en mondelinge communicatie)

 

Wanneer je aanmeldt voor het Rangeerterrein Vrijetijd, dan betreft dit altijd een algemene aanmelding voor de vrijetijdsbranche. Je meldt dus niet aan voor een specifieke functie binnen de vrijetijd.