Banenevent 'De Wever gaat om'

aak kennis met het werken vanuit een vernieuwende zorgvisie van De Wever

Banenevent ‘De Wever gaat om’ 15 juni

  • 15 juni 2022
  • 19:00 uur - 21:00 uur
  • Heikant – De Harmonie, Schubertstraat 700, Tilburg

Heb jij een hart voor de zorg en ben je toe aan een nieuwe baan? Maak kennis met het werken vanuit een vernieuwende zorgvisie van de nieuwe locatie Eikenhuys van De Wever in Tilburg. Ontdek tijdens deze avond welke baan in de zorg bij jou past en hoe De Wever, werk en écht contact met de bewoner verenigt. Ook wanneer je (nog) niet over de juiste diploma’s beschikt, bespreken we graag de opleidingsmogelijkheden met jou.

 

Datum woensdag 15  juni en 7 september
Tijd 19:00u tot 21:00u

(inloop vanaf 18:00u)

Locatie Heikant – De Harmonie

Schubertstraat 700

Gespreksleider Karin Bruers
Thema Werken in een vernieuwende zorgvisie
Gasten Zorgprofessionals, studenten, zij-Instromers, onderwijsdeskundige, diverse managers – bestuurder

Maak tijdens het Banenevent kennis met medewerkers, studenten en docenten in een ontspannen sfeer

Tijdens dit live banenevent maak je in een ontspannen sfeer kennis met zorgprofessionals, studenten, docenten en managementleden van De Wever waaraan jij al je vragen kunt stellen over het werken bij verschillende afdelingen van De Wever en de opleidingsmogelijkheden. Je bent van harte welkom vanaf 18:00 uur voor een hapje en een drankje en is er al ruimte om vragen te stellen aan onze informatietafels. Om 19:00 start een tafelgesprek, geleid door de bekende Tilburgse cabaretière en gespreksleider Karin Bruers waarbij onder andere de Raad van Bestuur, clustermanagers en zorgprofessionals aanwezig zijn.

De nieuwe zorgvisie van De Wever maakt werken in de zorg nog leuker

Er zijn veel ontwikkelingen gaande binnen de zorg. Tijdens het tafelgesprek laat onze Raad van Bestuur je kennis maken met de nieuwe zorgvisie van De Wever, die inspeelt op vergrijzing en trends. De nieuwe zorgvisie draagt bij aan het woongeluk van bewoners en het werkgeluk van onze medewerkers. Ook vertelt de clustermanager van locatie Boshuis hoe deze nieuwe zorgvisie al toegepast wordt in de praktijk en wat dit voor jou als toekomstige medewerker betekent. Lees meer over werken bij de nieuwe locatie Eikenhuys. Uiteraard zullen tijdens het tweede deel van het tafelgesprek ook medewerkers aanschuiven om hun ervaringen te delen. Daarna is er voldoende ruimte om al jouw vragen te stellen aan onze HRM adviseurs en opleidingsmedewerkers. Tijdens het event kun jij jezelf gelijk aanmelden voor een job oriëntatiegesprek. Meld je aan voor het Banenevent via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Heb je een hart voor de zorg maar beschik je nog niet over de juiste diploma’s?

Ook dan ben je van harte welkom op het Banenevent. Maak tijdens het derde deel van het tafelgesprek kennis met zij-instromers die een carrière switch gemaakt hebben vanuit bijvoorbeeld de bouw of sales naar de zorg (of lees alvast het inspirerende verhaal van Samar die voorheen in Syrië werkzaam was als biologiedocent). Binnen onze vernieuwende zorgvisie gaan we uit van jouw competenties en kunnen we je dankzij een kortdurend of een uitgebreider traject opleiden tot zorgmedewerker. Tijdens het Banenevent kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen aan zorgmedewerkers die je al voor zijn gegaan. Zij hebben de overstap vanuit het bedrijfsleven naar de zorg gemaakt dankzij een BBL-traject. Daarnaast zijn er nog andere opleidingsvormen zoals ‘Anders Opleiden’ van De Wever. Uiteraard staan ook onze opleidingsdeskundigen en BBL-leerlingen voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Meld je aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Zie jouw toekomstige baan in de zorg door een VR-bril

De Wever heeft een innovatieve samenwerking met ROC Tilburg, tijdens het Banenevent zijn ook docenten van ROC Tilburg aanwezig. Dankzij een VR-bril kun je levensecht ervaren of een baan bij De Wever bij jou past. Tijdens het Banenevent hebben we nog meer innovatieve verrassingen uit ons Fieldlab voor je in petto.

Meld je aan voor het Banenevent op 15 juni of 7 september

We maken graag kennis met je op woensdag 15 juni of 7 september! Meld je aan voor het Banenevent door het formulier in te vullen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving.

WSP Midden-Brabant