Banenmarkt Waalwijk

U maakt in korte tijd kennis met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten.

Banenmarkt Waalwijk

  • 3 november 2022
  • 16:00 uur - 19:00 uur
  • Mandemakers Stadion, Akkerlaan 2, 5143 ND te Waalwijk

Op donderdag 3 november organiseert WSP Midden-Brabant een banenmarkt bij het Mandemakers Stadion in Waalwijk.

U maakt in korte tijd kennis met bedrijven en uitzendbureaus, hun netwerk, vacatures of opleidingstrajecten. De aanwezige bedrijven en uitzendbureaus zijn actief in verschillende sectoren/branches. U krijgt hierdoor inzicht in de (opleidings-) mogelijkheden om aan de slag te gaan in onder meer de sectoren transport, logistiek, productie, schoonmaak, techniek, zorg, detailhandel enz. Grijp deze kans om met de bedrijven in deze sectoren in gesprek te gaan!

Donderdag 3 november 2022

U bent van harte welkom van 16.00 uur tot 19.00 uur bij het Mandemakers Stadion, Akkerlaan 2, 5143 ND te Waalwijk.

 

Wat vragen wij van u?

  • Een actueel en persoonlijk CV: om de gesprekken doeltreffend te laten verlopen verzoeken we u om meerdere exemplaren van uw meest actuele CV mee te nemen.
  • Een goede voorbereiding: zorg voor een goede eerste indruk. Denk hierbij aan gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk en het verzamelen van de juiste documenten.
  • Een goede persoonlijke presentatie: zorg ervoor dat u tijdens het gesprek met de uitzendbureaus en bedrijven kan vertellen wie u bent, waar u goed in bent en wat voor soort werk u zoekt. Feitelijk is speeddaten op de banenmarkt het voeren van een mini-sollicitatiegesprek en u doet er dus goed aan om dit zo ook te benaderen.

Tot ziens op 3 november!

 

WSP Midden-Brabant