Banenmarkt WSP Midden-Brabant

De snelste weg naar nieuw personeel

Banenmarkt WSP Midden-Brabant

  • 12 april 2022
  • 08:30 uur - 12:00 uur
  • Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC in Tilburg

Geschikte kandidaten vinden voor uw vacatures verloopt moeizaam. U zou graag in korte tijd veel potentiële kandidaten willen spreken. Herkenbaar?

Dan is uw deelname aan de banenmarkten van Werkgeversservicepunt Midden-Brabant wellicht de oplossing. Neem kosteloos deel en spreek een groot aantal werkzoekenden uit de regio op één ochtend.

De banenmarkt vindt plaats op dinsdag 12 april 2022 a.s. van 08.30 tot 12.00 uur in het Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC in Tilburg.

Van 09.00 tot 11.30 uur geven wij werkzoekenden uit de regio de gelegenheid om kennis te maken met (erkende leer-werk)bedrijven. Andersom laten wij u als werkgever kennismaken met nog meer potentiële werknemers.

Interesse in het bieden van vacatures, maar geen idee hoe u deze als organisatie kunt vervullen? Spreek één van de medewerkers op de vloer aan en we voorzien u graag van verder informatie.

Werkwijze

  • U heeft bij deelname actuele vacatures en kan de aanwezige kandidaten (bij geschiktheid) concreet een baan aanbieden.
  • U krijgt een stand toegewezen en mag deze aankleden met een banner en gadgets.
  • Een groot aantal kandidaten met uiteenlopende achtergronden wordt vrijblijvend uitgenodigd. Het gemiddelde aantal bezoekers is 350.
  • U spreekt die ochtend in korte tijd meerdere kandidaten en beoordeelt hun geschiktheid voor uw vacatures. Met potentiële kandidaten kunt u een vervolgafspraak maken voor een uitgebreider gesprek.

Aanmelden en vragen

Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Petra van Hecke, Adviseur Werkgeversdiensten, via petra.vanhecke@uwv.nl of telefonisch via 06-11165745.

We hopen u snel te mogen begroeten op onze banenmarkt!

WSP Midden-Brabant

Nog meer deze maand