Brabant Werkt: Inclusief

Ontdek de kracht van onze arbeidsmarkt .Ontmoet elkaar en ervaar. 14 podia, 47 sprekers, 101 oplossingen.

Brabant Werkt: Inclusief

  • 24 november 2022
  • 08:30 uur - 19:30 uur
  • 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Brabant, economische motor van Nederland, waar we niemand langs de kant laten staan. Op donderdag 24 november stropen we de mouwen op om met elkaar echt alles uit de huidige arbeidsmarkt te halen. Dat doen we inclusief: Twan Huys, minister Carola Schouten en genodigden uit bedrijfsleven, overheid, onderwijs en de sociaal ontwikkelbedrijven.

Brabant de inclusiefste

Brabant is niet alleen de economische motor, we zijn ook de inclusiefste provincie van Nederland. Wij doen er alles aan om de afstand tot de arbeidsmarkt voor zoveel mogelijk mensen te verkleinen. Hoe we dat doen en welke kansen dat oplevert voor u, dat ontdekt u op 24 november. Het wordt een dag vol concrete oplossingen en inspirerende voorbeelden.

Stel uw eigen programma samen
Brabant Werkt: Inclusief is een congres van kennis & inspiratie, waarbij u zélf de invulling van de dag bepaalt. Ontdek de allerlaatste oplossingen, ideeën en voorzieningen om Brabant op volle kracht te laten werken.

Tafelsessie met Twan Huys en minister Schouten
Na de opening en gezamenlijke lunch is er een tafelsessie van Twan Huys en minister Schouten. Ook Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland), Kitty Jong (vice-voorzitter FNV), Tof Thissen (algemeen directeur WERKbedrijf UWV), Mohamed El Mokaddem (voorzitter Cedris) en diverse andere tafelgasten uit het bedrijfsleven schuiven aan.

Meer informatie staat op de website: Brabant Werkt: Inclusief – Ontdek de kracht van onze arbeidsmarkt (brabantwerktinclusief.nl)

WSP Midden-Brabant