Digitale Meet&Greet XXL

Digitale Meet&Greet XXL

  • 16 maart 2021
  • 13:00 uur - 17:00 uur
  • Online

WerkgeversServicepunt Midden-Brabant, OndernemersAkkoord Midden Brabant en Onbeperkt aan de Slag nodigen u graag uit voor de digitale Meet&Greet XXL op dinsdag 16 maart. De Meet&Greet XXL is speciaal gericht op werkgevers die openstaan voor mensen met een arbeidsbeperking. U ontmoet digitaal gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking die heel graag bij u aan de slag willen of u willen spreken over de mogelijkheden, nu of in de toekomst.

De ontmoeting
De digitale Meet&Greet XXL vindt online plaats via het PowerPunt van Onbeperkt aan de Slag, dat mogelijk is gemaakt door VodafoneZiggo. In het online programma PowerPunt voert u 1 op 1 videogesprekken van maximaal 10 minuten per werkzoekende. Wij zorgen er voor dat alle afspraken voor u staan ingepland met gemotiveerde kandidaten. Zij hebben vooraf aangegeven met u in gesprek te willen gaan.

Kosteloos aanmelden
Wilt u kennis maken met de doelgroep of heeft u al een concrete vacature? Meld u kosteloos aan! Bij uw aanmelding kunt u kort omschrijven waar u naar op zoek bent of wat uw vacature inhoudt.

AANMELDEN

Aanmelden voor de Digitale Meet&Greet en/of de ontbijtsessie kan tot en met 26 februari 2021. Na uw aanmelding ontvangt u van Onbeperkt aan de Slag alle verdere informatie over het proces en de werkwijze.

 

Wij kijken er naar uit om dit digitale event samen met u tot een succes te maken!
Graag tot ziens op 16 maart aanstaande.

 

De digitale Meet&Greet en ontbijtsessie is een samenwerking tussen WerkgeversServicepunt Midden-Brabant, OndernemersAkkoord Midden Brabant en Onbeperkt aan de slag.