Werkgeversbijeenkomst Talentensleutel

Leerwerkloket

Leerwerkloket: Werkgeversbijeenkomst Talentensleutel 24 april

  • 24 april 2024
  • 15:00 uur - 18:00 uur
  • Station 88, Burgemeester Brokxlaan 12 in Tilburg

Heb je als ondernemer het afgelopen jaar steeds vaker te maken gehad met personeelsuitdagingen, waardoor je productie of dienstverlening regelmatig in het gedrang komt? Je bent niet alleen. Overal hoor je geluiden van collega-ondernemers die merken dat het steeds lastiger wordt om geschikt personeel te vinden én te behouden.

Maar maak je geen zorgen! Leerwerkloket Midden-Brabant staat klaar om je te ondersteunen. We begrijpen de complexiteit van deze problemen en willen je helpen om ze aan te pakken. Hoe? Door relevante vraagstukken in kaart te brengen en deze te koppelen aan mogelijkheden om je personeel voortdurend te laten ontwikkelen.

Onze aanpak maakt gebruik van de Talentensleutel, een krachtig instrument ontwikkeld door Leerwerkloket Zuidoost Brabant.

Wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen gedijen te midden van deze uitdagingen?

Schrijf je dan in voor de werkgeversbijeenkomst Talentensleutel op woensdag 24 april 2024 in Gebouw88 van 15.00 tot 17.00 uur.

Programma

14.45 uur Inloop
15.00 uur Welkom en introductie
Personeelsuitdagingen aan de hand van 8 thema’s
Introductie van de Talentensleutel
17.00 uur Afsluiting met borrel.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op 24 april en samen te werken aan een duurzame oplossing voor jouw personeelsvraagstukken!

WSP Midden-Brabant