Online Banenmarkt Midden-Brabant

Werkgevers

Online Banenmarkt Midden-Brabant – Werkgevers

  • 5 oktober 2021
  • 10:00 uur - 13:00 uur
  • LinkedIn

In Midden-Brabant willen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen. Juist nu! Daarom brengen we werkgevers en werkzoekenden samen op LinkedIn. Via de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Midden-Brabant’ komt u op een laagdrempelige manier in contact met werkzoekenden uit de regio.

Hoe werkt het:

  • Als lid van deze groep kunt u online vacatures en oproepen delen, waarop werkzoekenden direct kunnen reageren. De vacatures kunnen op verschillende niveaus worden aangeboden.
  • Tijdens de online banenmarkt kunt u rechtstreeks contact opnemen met de werkzoekenden via LinkedIn. Dit hoeft dus niet via het Werkgeversservicepunt, tenzij dit anders is aangegeven.
  • Onze adviseurs kijken mee met de geplaatste vacatures. Wanneer er een geschikte kandidaat voor u is, wordt u hierop geattendeerd.

Aanmelden?
Om aan te melden dient u ingelogd te zijn op LinkedIn. Wanneer u (nog) niet over een LinkedIn-profiel beschikt, dient u deze eerst aan te maken. Als u ingelogd bent kunt u in de zoekbalk zoeken op: ‘Online Banenmarkt Midden-Brabant’ of volg deze link.

Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep. In aanloop naar het event delen we via de pagina handige informatie en tips.

— Doe mee op 5 oktober 2021 via LinkedIn en vind uw nieuwe werknemer(s)! —

Hulp nodig?
Neem contact op met Wouter Vinke via wouter.vinke@uwv.nl.

Nog meer deze maand