Webinar Regio in Beeld 2021

Midden- en Noordoost- Brabant

Webinar Regio in Beeld 2021

  • 2 november 2021
  • 15:30 uur - 17:00 uur
  • Online

Jaarlijks publiceert UWV Regio in Beeld in de 35 arbeidsmarktregio’s. Zo ook in onze regio Midden-en Noordoost-Brabant. Dit keer staat in het teken van herstel na de coronacrisis. Wat zijn de gevolgen hiervan op de arbeidsmarkt? Hoe gaan we om met de toenemende krapte in bepaalde sectoren, beroepen en regio’s? Welke beroepen zijn nu juist kansrijk en welke competenties en vaardigheden zijn hiervoor nodig? Wat zijn de uitdagingen en hoe kunnen we die samen aangaan in deze turbulente arbeidsmarkt? Wilt u hierover worden bijgepraat door onze arbeidsmarktspecialisten en andere gesprekspartners?

We schetsen op interactieve wijze een actueel beeld van de nieuwe situatie op de arbeidsmarkt in onze regio. Op basis van de laatste inzichten kunnen we samen met onze partners beleid en actieplannen (door)ontwikkelen in onze regio Midden- en Noordoost-Brabant.

Programma

15.30 uur Welkom door dagvoorzitter Gerben van Driel, presentator van o.a. Bulls & Bears op RTL 7
15.40 uur Welkom door rayonmanager UWV Werkbedrijf Noordoost- en Midden Brabant Hannie van Loon
15.45 uur Aan het woord: Directeur uitvoering UWV WERKbedrijf Tof Thissen en arbeidsmarktadviseur Rob Witjes
15.50 uur Presentatie Regionaal arbeidsmarktadviseur Marjon van Delft: opvallende ontwikkelingen in Noordoost- en Midden Brabant
16.00 uur In gesprek met wethouders, voorzitter college van bestuur van het onderwijs, werkgevers, Leerwerkloket Midden Brabant onder leiding van de dagvoorzitter en side-kick Sylvia IJpelaar.
16.45 uur Conclusie en aanbevelingen
17.00 uur Einde Regio in Beeld 2021

 

Aanmelden
Aanmelden voor dit webinar kan tot en met 1 november via deze link.

Nog meer deze maand