Filmen op anderhalvemeter

Datum: 11 juni 2020

Talent uit Werkhart

Creatief zijn en jezelf op een unieke manier onderscheiden is in deze markt ontzettend belangrijk. Talent uit Werkhart wil daar, juist nú, een positieve in rol spelen. Veel mensen zijn op zoek naar werk en Talent uit Werkhart brengt talent ‘letterlijk’ in beeld bij werkgevers. Daarom zijn de filmopnames weer gestart!

Onderscheiden
Weten wat je wilt en zichtbaar worden met ‘wie je bent en wat je te bieden hebt’ is een uitdaging. Onze talenten gaan verder dan de standaard brief en CV en onderscheiden zich op een unieke manier! Talent uit Werkhart helpt ze met het zetten van deze stap in hun persoonlijke ontwikkeling.

Programma
Het filmprogramma is volledig aangepast aan de periode waarin we verkeren. Zo is de intake digitaal en worden deelnemers voorbereid middels digitale coaching of interactieve groepssessies. Ook is er een manier bedacht om mensen in beeld te brengen waarbij ze thuis kunnen blijven. Deelnemers die er wel aan toe zijn om op locatie te komen, garanderen we een afstand van anderhalvemeter. Hilvaria Studio’s is hier op ingericht, de voorbereidingsvormen zijn aangepast en het filmen kan op gepaste afstand.

Video
Talent uit Werkhart laat in onderstaande video zien hoe ze werkzoekenden in deze tijd helpen en uitdagen om een video op te nemen en zichtbaar te worden met hun talent en ambitie.

Benieuwd? Maak kennis met onze (nieuwe) talenten op www.talentuitwerkhart.nl.