WSP-banenmarkt Techniek 15 oktober

  • 15 oktober 2024
  • 13:00 uur - 17:00 uur
  • Stadstheater de Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76, 5041 SB Tilburg

Tijdens deze kleinschalige banenmarkt Techniek kunnen werkgevers en werkzoekenden op een ontspannen manier met elkaar in contact komen om te praten over mogelijke carrièremogelijkheden en stageplaatsen. De 10 á 15 aanwezige technische werkgevers worden aan het begin van de middag in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over welke functies er momenteel open staan en waarom je bij deze werkgever zou willen werken. Na de pitches gaat de banenmarkt van start, waarbij je zelf kunt bepalen met wie je in gesprek wilt gaan.

Iedereen die interesse heeft in een baan in de techniek is welkom. Heb je niet eerder een baan in de techniek gehad en/of een technische opleiding gevolgd? Geen probleem, want veel technische werkgevers bieden momenteel gratis bij- en omscholingstrajecten aan.

Praktische informatie
Het evenement vindt plaats bij het gezellige en knusse Stadstheater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76, 5041 SB Tilburg. Vanaf enkele weken voor het evenement kunnen zowel bedrijven als deelnemers zich aanmelden via de onze website.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar info@wspmiddenbrabant.nl

We hopen dat je erbij bent op 15 oktober!

WSP Midden-Brabant