WerkgeversServicepunt Midden-Brabant

Samen sterker

Het WerkgeversServicepunt

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Brabant helpt u bij het versterken van uw bedrijf. Dat doen we door u te adviseren, te ondersteunen en te voorzien van passende werknemers.

Het WSP Midden-Brabant ondersteunt werkgevers in de regio bij de werving en selectie van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als publieke organisatie willen wij werkgevers in de regio bovendien inspireren tot sociaal ondernemen. Zo versterken we samen de regionale arbeidsmarkt en economie.

 

>>> Flyer WSP Midden-Brabant

Samenwerkingsverband

WSP Midden-Brabant is een samenwerking tussen UWV, gemeenten, Sociale Werkbedrijven en Leren en Werken in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant.

Onze missie

WSP Midden-Brabant ondersteunt werkgevers in de regio Midden-Brabant die personeel zoeken of vragen hebben over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving. We helpen deze werkgevers snel, deskundig en kosteloos met precies dié informatie en begeleiding die ze nodig hebben. Als publieke organisatie willen wij werkgevers in de regio bovendien inspireren tot sociaal ondernemen. Zo versterken we samen de regionale arbeidsmarkt en economie.

Onze visie

WSP Midden-Brabant wil de regio Midden-Brabant sterker maken in economisch en sociaal opzicht. Om dit te bereiken moedigen we werkgevers aan om kansen te bieden aan mensen die extra hulp kunnen gebruiken. Samen met ondernemers en onderwijsinstellingen willen wij ons ontwikkelen tot het dienstverlenend hart van werkend en werkgevend Brabant.

Regionale Arbeidsmarkt Infrastructuur

Binnen de regionale samenwerking in Midden-Brabant brengen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Eén van de pijlers binnen de infrastructuur is WSP Midden-Brabant. In dit filmpje laten we zien hoe het in de regio werkt.

Contact? Bel of mail ons!

Bent u op zoek naar personeel? Heeft u een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die uw sector vertegenwoordigd. Op basis van uw behoefte wordt uw vraag opgepakt door de juiste professional.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | SROI

Onze partners