Personeel opleiden

Leerwerkloket Midden-Brabant

Werkgevers uit de regio kunnen met al hun vragen over leren en werken terecht bij het Leerwerkloket Midden-Brabant. Het loket is een deskundige sparringpartner voor werkgevers in de regio die vragen hebben over scholing en de duurzame inzetbaarheid van personeel.

Het leerwerkloket Midden-Brabant
Sociaal ondernemen is het focussen op sociale, maatschappelijk verantwoorde doelen, naast de economische doelen

Harrie-training

Tijdens de HARRIE-training leert iemand zichzelf in twee dagen ontwikkelen in het begeleiden van collega’s met een arbeidsbeperking. Zij kunnen veel baat hebben bij ondersteuning van een naaste collega. HARRIE staat hierbij voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. De training is ontwikkeld door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld. Hierbij kregen ze steun van UWV WERKbedrijf, Instituut Gak en Vilans.

De HARRIE training uitgelegd

Rangeerterrein Midden-Brabant

Het Rangeerterrein geeft werkzoekenden kosteloos de mogelijkheid om kennis te maken met werken in de Logistiek, Techniek, Vrijetijdssector en de Zorg. Het Rangeerterrein richt zich op mensen die op zoek zijn naar werk, werk hebben dat ze niet leuk vinden of al een tijdje thuis zitten en nieuwsgierig zijn naar werk in een andere sector. Het Rangeerterrein kan iemand op het juist spoor zetten!

Het rangeerterrein

Contact? Bel of mail ons!

Ben je op zoek naar personeel? Heb je een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die jouw sector vertegenwoordigd. Op basis van jouw behoefte pakt de juiste professional jouw vraag op.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail