De maand van Leren en Werken is van start

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Datum: 29 augustus 2019

Maand van leren en werken

De maand september staat in het teken van Leren en Werken. De 33 landelijke Leerwerkloketten organiseren verschillende activiteiten om leren en werken te stimuleren. Onder het moto “Time to update” zet Leren en Werken Midden-Brabant diverse evenementen op de agenda. Op middenbrabant.lerenenwerken.nl is het totale regionale programma te vinden.

Een maand focus op activiteiten en diensten

Het hele jaar door is Leren en Werken Midden Brabant een deskundige sparringpartner voor werkgevers in de regio die vragen hebben rondom scholing en duurzame inzetbaarheid van personeel. Daarnaast is de dienstverlening er ook voor iedereen met scholings- en loopbaanvragen: werkzoekenden met en zonder uitkering, werknemers, scholieren en studenten. De maand september wordt aangegrepen om meer aandacht te schenken aan de activiteiten en diensten die de Leerwerkloketten het hele jaar door bieden.

Wat is een Leerwerkloket?

De Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden tussen de partijen die in de regio betrokken zijn bij leren en werken: onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, SBB en bedrijfsleven. Het is een fysiek adviespunt voor inwoners (werkend en werkzoekend) en het MKB (strategisch personeelsbeleid).