Maand van Leren en Werken van start

Datum: 1 september 2020

Maand van leren en werken

Een leven lang leren. Dat is het motto van de Maand van Leren en Werken die deze maand gehouden wordt. Een mooi moment voor werkgevers om in gesprek te gaan met hun personeel over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Ieder jaar in september staat de Maand van Leren en Werken op de agenda, een landelijke campagne om meer aandacht te genereren voor een Leven Lang Ontwikkelen. Leerwerkloketten uit heel Nederland geven op eigen wijze invulling aan het programma. De Brabantse Leerwerkloketten hebben hun krachten gebundeld en hebben een gezamenlijk maar tevens lokaal programma samengesteld.

Dit jaar wordt er een mix van activiteiten aangeboden: online en fysiek.
>>> Programma 2020 of ga rechtstreeks naar de agenda van Leren en Werken

Dag van Werken en Leren
De Dag van Werken en Leren (DDWL) vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in de LocHal in Tilburg. Tijdens deze dag op 30 september ontdek je tijdens verschillende presentaties en workshops dat een Leven Lang Leren belangrijk en leuk is.

Leren en Werken Midden Brabant is een deskundige sparringpartner voor werkgevers in de regio die vragen hebben rondom scholing en duurzame inzetbaarheid van personeel. >>> Meer informatie over Leren en Werken