Succesvolle eerste editie Online Banenmarkt

Datum: 20 oktober 2020

Online banenmarkt visual

De eerste editie van de Online Banenmarkt Midden-Brabant was een succes! Tijdens de eerste editie werden ruim 100 vacatures en 80 CV’s en pitches gedeeld. Met deze online editie wil WSP Midden-Brabant vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen. Juist nu!

De Online Banenmarkt Midden-Brabant is een coronaproof alternatief voor de Banenmarkt in het Willem II Stadion. Via de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Midden-Brabant’ kunnen werkgevers en werkzoekenden uit de regio op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Inmiddels heeft de groep al meer dan 500 leden.

Op 13 oktober om 10.00 uur ging de Online Banenmarkt officieel van start. Gedurende drie uur plaatsten werkgevers openstaande vacatures en hadden werkzoekenden de mogelijkheid om zichzelf via een CV of pitch onder de aandacht te brengen. Met veel enthousiasme zijn werkgevers en werkzoekenden actief geweest. En nog steeds, want geplaatste vacatures blijven nog enige tijd online staan.

Na deze succesvolle eerste editie gaan we door met het bouwen van een netwerk van werkgevers en werkzoekenden in de regio. We vinden het belangrijk dat werkgevers en werkzoekende elkaar blijven vinden, zeker in deze coronatijd. Daarom zal op 8 december 2020 de tweede editie van de Online Banenmarkt Midden-Brabant plaatsvinden.