Talent van de maand: Wietse

Datum: 25 maart 2022

Wietse is een zeer ervaren, zelfstandige ondernemer met breed inzicht in sales, inkoop en marketing. Hij heeft een bewezen reputatie in het behalen van doelen, het vergroten van inkomsten en het bevorderen van de verkoopcyclus. Bovendien heeft hij een talent voor het ontwikkelen van strategieën om klanten te behouden en nieuwe markten aan te boren.

Commerciële binnendienst

Wietse: “Ik heb een voorkeur voor organisaties die de mogelijkheid bieden om door te groeien naar een salesfunctie binnendienst.”

Talent uit Midden-Brabant

Binnen de arbeidsmarktregio Midden-Brabant vormen gemeenten, UWV, sociale werkbedrijven en het Leerwerkloket samen WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Brabant. Samen bemiddelen wij Talent uit Midden-Brabant (TuMB) naar werk bij werkgevers.

Een Talent is meer dan een cv! Daarom presenteren we onze Talenten 24/7 met foto en filmpje. Juist in de filmpresentatie zit onze  kracht, want u krijgt binnen enkele seconden een eerste indruk van een Talent. Voor zowel de Talenten als voor u als werkgever is deze dienstverlening gratis beschikbaar. We richten ons ook op Talenten die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De backoffice van Talent uit Midden-Brabant bestaat uit een klein en enthousiast team. Wanneer u interesse heeft in één van onze Talenten, regelen zij dat u in contact komt met dit Talent en de aanmelder van het betreffende Talent.