Vierde groep deelnemers Harrie-training geslaagd

Datum: 14 november 2019

Vierde groep deelnemers Harrie-training geslaagd

De 4e lichting geslaagden van de door WSP Midden-Brabant aangeboden HARRIE-training kreeg op woensdag 13 november haar certificaten. De deelnemers hieraan zijn nu officieel ‘de ideale collega op de werkvloer’ voor medewerkers met een arbeidsbeperking.

De training

Tijdens de HARRIE-training leert iemand zichzelf in 2 dagen ontwikkelen in het begeleiden van collega’s met een arbeidsbeperking. Dit maakt de kans op succesvol functioneren aanzienlijk groter. HARRIE staat hierbij voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. HARRIE is bedacht door CNV Jongeren en in samenwerking met Enspiratie doorontwikkeld. Hierbij kregen ze steun van UWV WERKbedrijf, Instituut Gak en Vilans. Na geslaagde edities op andere locaties, werd de training in december 2018 voor het eerst aangeboden door WSP Midden-Brabant.

Interesse?

Spreek je een werkgever die interesse heeft in deze training? WSP Midden-Brabant biedt haar kosteloos aan als service voor bedrijven die ondersteund willen worden in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking. Neem voor aanmeldingen of meer informatie contact op met Marieke van Kempen (WSP Midden-Brabant namens gemeente Tilburg).