Rangeerterrein

Aanmelden

Voor wie is het Rangeerterrein?

Ben je op zoek naar werk in een sector waar je nog geen opleiding of werkervaring in hebt? Of weet je nog niet zo goed welke sector bij jou past? Meld je aan voor het Rangeerterrein en maak laagdrempelig kennis met verschillende soorten werk in de Logistiek, Techniek, Vrijetijdsbranche of Zorg.

Aanmelden kandidaat rangeerterrein

Maak werk van Gastvrijheid

Samen met horecaondernemers uit de regio wordt deze oriëntatie dag georganiseerd voor werkzoekenden die zich willen oriënteren binnen de vrijetijdsbranche.

Sinds de uitbraak van Covid-19 is er ook veel veranderd op de arbeidsmarkt, met name binnen de vrijetijdsbranche. Dat betekent dat Maak werk van Gastvrijheid, zoals dit oorspronkelijk bedacht was, niet door kan gaan. Op dit moment bekijken we de mogelijkheden voor een laagdrempelig, kleinschalig alternatief dat past bij de behoeften van werkzoekenden en werkgevers.

Maak werk van Logistiek

Tijdens de oriëntatie ochtend Maak werk van Logistiek kunnen kandidaten (die nog geen ervaring hebben) op een laagdrempelige manier kennismaken met de sector. Er wordt op een interactieve manier verteld wat de sector logistiek allemaal te bieden heeft. Vervolgens ga je de werkvloer op om te zien hoe het er daar aan toe gaat.

Kijk op de evenementenkalender wanneer Maak werk van Logistiek plaatsvindt of meld je direct aan voor de eerstvolgende oriëntatie ochtend via onderstaande button.

Aanmelden Maak werk van Logistiek

Maak werk van Techniek

Meer informatie volgt…

Maak werk van Zorg

Ik Zorg. Workshop – Tilburg

De oriëntatie middag voor de zorgsector wordt georganiseerd door Transvorm in de vorm van een workshop. Tijdens de workshop maak je op een interactieve manier kennis met de verschillende werkvelden binnen zorg en welzijn en wordt je geïnformeerd over opleidingsmogelijkheden, kansen en vacatures. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen en wordt je voorzien van handige tips en informatiemateriaal.

Datum workshop (webinar)

  • 29 oktober 2020 van 14:00 – 15:30 uur >>> aanmelden
  • 3 december 2020 van 14:00 – 16:00 uur >>> aanmelden