Werkzoekende

Werkzoekende

Zo helpen we je op weg

Ben je op zoek naar werk?

WSP Midden-Brabant ondersteunt in uw zoektocht naar werk. Indien u een uitkering ontvangt wordt u begeleid door het UWV en komt u in aanraking met het WSP. Graag wijzen wij u naar onze evenementenkalender voor interessante bijeenkomsten en banenmarkten.

vrouw op kantoor
Illustratie rangeerterrein WSP

Rangeerterrein

Ben je werkzoekend, maar weet je niet goed waar jouw kansen of kwaliteiten liggen, of wat écht bij jou past? Dan is het Rangeerterrein misschien wel geschikt en helpen we jou op weg!

Meer info

Werk.nl voor werkzoekende

Werk.nl is de vacaturebank en cv-database van UWV. Werk.nl brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar.

Ga naar werk.nl
Werkend personeel
Logo RMT

Maak werk van jouw werk!

Ben jij door de coronacrisis je baan of werk verloren of dreig je dit te verliezen? Heb je extra hulp nodig bij het vinden van ander of nieuw werk? Pak dan deze unieke kans en maak werk van jouw werk, samen met het Regionaal Mobiliteitsteam Arbeidsmarktregio Midden-Brabant (kortweg: RMT).

>>> Flyer RMT Midden-Brabant

Ga naar rmtmiddenbrabant.nl

Maak kennis met Talent uit Midden-Brabant

Midden-Brabant barst van de talenten. Op TALENT UIT MIDDEN-BRABANT  kunt u razendsnel in contact komen met deze gemotiveerde talenten. Een talent is meer dan een cv: onze kandidaten presenteren zich 24/7 aan u met foto en/of video! Op zoek naar een nieuwe medewerker?  Kijk snel of u een geschikt talent kan vinden!

Talent uit Midden-Brabant
Links voor werkzoekenden

Links voor werkzoekenden

Op zoek naar werk én op zoek naar interessante informatie? Wij hebben een aantal interessante links voor je op een rij gezet.

Links

Maatjesproject

In september 2021 zijn ruim 20 ondernemers en een enthousiaste groep werkzoekenden gestart met het Maatjesproject. We mogen dit een geslaagd project noemen waarbij we het afgelopen half jaar 8 maatjes aan een passende baan hebben geholpen.

Doordat het nu maandelijks mogelijk is om een maatje te laten instromen zijn we alweer op zoek naar 20 gemotiveerde werkzoekenden. Een enthousiaste groep coaches staat open om een maatje te supporten in de zoektocht naar het vinden van een passende baan. Een mooie kans voor werkzoekenden die we niet onbenut willen laten. Meld jouw maatje snel en gemakkelijk aan via de contactgegevens onderaan de flyer.

Werkzoekende presentatie

Bij de Diamant-groep ben ik gestart met een training om inzicht te krijgen welk beroep bij mij past.

Werkzoekende presentatie Dylan
Magazijnmedewerker AH

Door te starten met een werkervaringsplaats konden we allebei rustig kijken of het klikte.

Magazijnmedewerker AH Sandra
Sandra

Ik krijg hier de kans om nieuwe dingen te leren en doe hier mee als volwaardig teamlid.

Sandra Anthony
ID Logistics - Anthony werknemer

Succesverhalen

Benieuwd naar de ervaringen van werkgevers en kandidaten?

Bekijk meer