Tien nieuwe Harrie’s behalen certificaat

Datum: 30 mei 2023

De tweedaagse HARRIE-cursus van CNV-jongeren leidt iemand op tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. HARRIE staat voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Trainer Jonneke: ‘‘Samen doen we het’ was het thema. Het is belangrijk dat de HARRIE een goede vertrouwensband opbouwt met degene die hij of zij begeleidt en de ondersteuning van de organisatie is ook belangrijk. We zijn blij dat met dank aan deze training er weer meer bedrijven zijn die HARRIE’s in dienst hebben. En dat we de HARRIE’s handvatten hebben gegeven voor het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking’. Cursist Kim vond het een interessante cursus: ‘Ik begrijp nu beter wat degene die ik begeleid nodig heeft. Daar komt respect en geduld bij kijken en daar kom je een heel eind mee’.

Alle collega’s van WSP Midden-Brabant feliciteren de nieuwe HARRIE’s met hun certificaat en wensen hen veel inspiratie, succes en werkplezier in de dagelijkse praktijk!

Wilbert Smits – Gemeente Heusden
Tom Klaassen – Brouwers Groenaannemers
Leon Remmers – Brouwers Groenaannemers
Sjoerd Smits – Brouwers Groenaannemers
Monique de Bresser – Schildersbedrijf de Bresser
Maikel de Vrij – Schildersbedrijf de Bresser
Kimberlee Trip – Dolfijn Bowling
Danielle Aafjes – Dolfijn Bowling
Chris de Jong – Termeer BV
Wouter Steenbakkers – MTD Pure Water

Wil je ook deelnemen aan een HARRIE-training? Bij de tweedaagse training in augustus en november is nog plaats. Je kunt je hier aanmelden.