Talent uit Midden-Brabant

Talent uit Midden-Brabant

Midden-Brabant barst van de Talenten! Op Talent uit Midden-Brabant kunt u razendsnel in contact komen met deze gemotiveerde Talenten. Via deze website worden werkzoekende Talenten uit de regio gratis zichtbaar gemaakt voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio. Talent uit Midden-Brabant zorgt ervoor dat Talenten gevonden kunnen worden en een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt. Zeker voor die Talenten die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

‘Een Talent is meer dan een cv! Daarom presenteren we onze Talenten 24/7 met foto en video. Juist in de videopresentatie zit de kracht, werkgevers hebben vaak slechts enkele seconden nodig om een eerste indruk te krijgen van een Talent. Voor zowel de Talenten als voor werkgevers is deze dienstverlening gratis beschikbaar.

Karin: "Een échte toevoeging aan mijn CV."

Karin van Son kwam in januari 2020 zonder werk te zitten na een lang dienstverband. Dan volgt de zoektocht naar een nieuwe baan. Maar waar begin je? En hoe pak je dit aan? Samen met Talent uit Midden Brabant nam ze een professionele video op. “Een échte toevoeging aan mijn cv”. We spraken haar hierover.

Lees het verhaal van Karin