Personeel vinden

WSP Midden-Brabant helpt werkgevers personeel vinden

Ben je op zoek naar nieuw personeel? In vaste dienst of gedetacheerd? Personeel dat meteen aan de slag kan of een medewerker die binnen jouw bedrijf komt werken en leren? Je adviseur van WSP Midden-Brabant zoekt kosteloos een passende kandidaat voor jou. We helpen je niet alleen jouw personeelsvraagstukken oplossen, maar helpen je bij het benutten van talenten.

Lees meer...
Personeel vinden - overleg communicatieprofessionals

Maak kennis met Talent uit Midden-Brabant

Midden-Brabant barst van de talenten. Op TALENT UIT MIDDEN-BRABANT  kun je razendsnel in contact komen met deze gemotiveerde talenten. Een talent is meer dan een cv: onze kandidaten presenteren zich 24/7 aan je met foto en/of video! Op zoek naar een nieuwe medewerker?  Kijk snel of jij een geschikt talent kan vinden!

Talent uit Midden-Brabant

Open Hiring

Wanneer je op zoek bent naar een gemotiveerde werknemer voor een vacature reikt Open Hiring je hiervoor een nieuwe oplossing aan: een baan zonder sollicitatiegesprek. Open Hiring vraagt werkgevers om mensen, die enkel zeggen het werk te willen en te kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen.

Hiermee biedt je nieuwe perspectieven voor mensen die vanwege bijvoorbeeld ontbrekende diploma’s, hun achternaam, leeftijd of persoonlijke omstandigheden, ongewenst zijn uitgesloten op de arbeidsmarkt.

De praktijk bewijst: jij krijgt daarvoor gemotiveerde mensen die willen laten zien wat ze waard zijn.

Lees meer...
Open Hiring stempel
Personeel vinden? arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Wil je weten waar zich kansen of tekorten voordoen? En hoe je hierop kunt anticiperen als het gaat om het aantrekken of behouden van jouw toekomstig personeel? Speciaal voor werkgevers hebben we een aantal links op een rij gezet.

Meer informatie

Personeel werven over de grens

WSP kan ondersteunen wanneer jij wilt werven over de grens. WSP Midden-Brabant ondersteunt je graag en maakt daarbij gebruik van het EURES-netwerk.

Lees meer...
Logo Eures web

Contact? Bel of mail ons!

Ben je op zoek naar personeel? Heb je een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die jouw sector vertegenwoordigd. Op basis van jouw behoefte pakt de juiste professional jouw vraag op.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail