Personeel vinden

Heeft uw bedrijf personeel nodig?

Bent u op zoek naar nieuw personeel? In vaste dienst of gedetacheerd? Personeel dat meteen aan de slag kan of een medewerker die binnen uw bedrijf komt werken en leren? Uw adviseur van WSP Midden-Brabant zoekt kosteloos een passende kandidaat voor u.

Lees meer...
Personeel vinden - overleg communicatieprofessionals

Maak kennis met Talent uit Midden-Brabant

Midden-Brabant barst van de talenten. Op TALENT UIT MIDDEN-BRABANT  kunt u razendsnel in contact komen met deze gemotiveerde talenten. Een talent is meer dan een cv: onze kandidaten presenteren zich 24/7 aan u met foto en/of video! Op zoek naar een nieuwe medewerker?  Kijk snel of u een geschikt talent kan vinden!

Talent uit Midden-Brabant

Open Hiring

Wanneer u op zoek bent naar een gemotiveerde werknemer voor een vacature reikt Open Hiring, een baan zonder sollicitatiegesprek, u hiervoor een nieuwe oplossing aan. Open Hiring vraagt werkgevers om mensen, die enkel zeggen het werk te willen en te kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen.

Hiermee biedt u nieuwe perspectieven voor mensen die vanwege bijvoorbeeld ontbrekende diploma’s, hun achternaam, leeftijd of persoonlijke omstandigheden, ongewenst zijn uitgesloten op de arbeidsmarkt.

De praktijk bewijst: u krijgt daarvoor gemotiveerde mensen die willen laten zien wat ze waard zijn.

Lees meer...
Open Hiring stempel
Personeel vinden? arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Wilt u weten waar zich kansen of tekorten voordoen? En hoe u hierop kunt anticiperen als het gaat om het aantrekken of behouden van uw toekomstig personeel? Speciaal voor werkgevers hebben we een aantal links op een rij gezet.

Meer informatie

Werven over de grens

Het WSP kan ondersteunen wanneer u wilt werven over de grens. WSP Midden-Brabant ondersteunt u graag en maakt daarbij gebruik van het EURES-netwerk.

Lees meer...
Logo Eures web

Contact? Bel of mail ons!

Bent u op zoek naar personeel? Heeft u een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die uw sector vertegenwoordigd. Op basis van uw behoefte wordt uw vraag opgepakt door de juiste professional.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek
Marieke

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail