Arbeidsmarkt

informatie

Arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Wilt u weten wat er op de arbeidsmarkt speelt in uw regio? Waar zich kansen of tekorten voordoen? En hoe u hierop kunt anticiperen als het gaat om het aantrekken of behouden van uw toekomstig personeel? Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches in de regio Midden-Brabant.

Neem contact op met uw WSP adviseur.

Handige links:

 

Arbeidsmarkt visual

Personeelstekort in Midden-Brabant

Er is sprake van een krappe arbeidsmarkt in Midden-Brabant. Er is een record aantal vacatures en het aantal banen groeit nog steeds. Op dit moment zijn er zelfs meer vacatures dan werkzoekenden in Brabant. Dit komt omdat de economie weer aantrekt en werkgevers weer op zoek gaan naar personeel en dat brengt behoorlijk wat uitdagingen met zich mee.

Lees meer...

Contact? Bel of mail ons!

Bent u op zoek naar personeel? Heeft u een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die uw sector vertegenwoordigd. Op basis van uw behoefte wordt uw vraag opgepakt door de juiste professional.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek
Marieke

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail