OndernemersAkkoord

OndernemersAkkoord: samenwerking voor een sterke regio

Midden-Brabant wil nu en in de toekomst een aantrekkelijke economische regio blijven. Daarom maken ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen samen afspraken over een aanpak die leidt tot meer banen voor mensen die op dit moment moeilijk aan werk komen. Deze afspraken liggen vast in het OndernemersAkkoord.

De doelen van het OndernemersAkkoord:

  • Meer kansen creëren voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, zodat Midden-Brabant een aantrekkelijke regio blijft voor (nieuwe) ondernemers.
  • Een bijdrage leveren aan het op het juiste moment en in de juiste aantallen beschikbaar hebben van mensen met de juiste vaardigheden, zodat bedrijven hun bedrijvigheid kunnen blijven ontwikkelen.

Meer concreet willen we het netwerk van betrokken ondernemers laten groeien tot 200 in 2021 en 1000 arbeidsplaatsen creëren voor werkzoekenden uit de doelgroep.

Contact

Wilt u uw positie als ondernemer versterken en kansen bieden aan gemotiveerde kandidaten die een opstapje kunnen gebruiken? Of bent u al bezig met vernieuwende activiteiten waardoor werkgelegenheid ontstaat voor deze doelgroep? Wij helpen u er graag bij. Neem contact op met een adviseur van WSP Werkhart of via het contactformulier.

 

Meer over het OndernemersAkkoord lees je op www.ondernemersakkoord.nl.

Contact? Bel of mail ons!

Bent u op zoek naar personeel? Heeft u een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die uw sector vertegenwoordigd. Op basis van uw behoefte wordt uw vraag opgepakt door de juiste professional.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek
Marieke

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail