Subsidies en regelingen

Subsidies en regelingen rondom sociaal ondernemen

Als betrokken werkgever wil je je inzetten voor werkzoekenden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Maar je wilt ook een goedlopende onderneming. Daarom heeft het WSP Midden-Brabant aantrekkelijke regelingen en subsidies voor je. Zo wordt het makkelijker om een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt van WSP Midden-Brabant in dienst te nemen.

 

Onbenut arbeidspotentieel zit vol potentieel voor werkgevers met personeelsvraagstukken

Kosteloos advies

Wil je weten op welke voordelen je aanspraak kan maken? Je WSP-adviseur zoekt kosteloos uit voor welke regelingen en subsidies je in aanmerking komt en bied je een oplossing op maat. Zo weet je zeker dat de regelingen helemaal zijn afgestemd op jou en jouw werknemer.

Geen werknemer is tenslotte hetzelfde. Ben je benieuwd hoe werkgevers geholpen worden door de subsidies en andere beschikbare regelingen? In onze succesverhalen lees je er alles over.

Naar onze succesverhalen

Bouwstenen voor jouw maatoplossing

Je adviseur van WSP Midden-Brabant kent alle landelijke en regionale subsidies en regelingen. WSP Midden-Brabant biedt onder meer:

  • financiële ondersteuning
  • verschillende contractmogelijkheden
  • middelen om uw werkgeversrisico te beperken

 

Via onderstaande knop lees je alles wat je mag verachten van een samenwerking met WSP Midden-Brabant.

Alles over WSP Midden-Brabant

Contact? Bel of mail ons!

Ben je op zoek naar personeel? Heb je een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die jouw sector vertegenwoordigd. Op basis van jouw behoefte pakt de juiste professional jouw vraag op.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail