Werken in Oisterwijk

Werken in Oisterwijk

In samenwerking met WSP maakt u het werken in bourgondisch Oisterwijk inclusiever. Hoe we dat gaan doen? WSP ondersteunt ondernemers die hun personeelsvraagstukken op een duurzame manier willen beantwoorden. Heeft u een bedrijf in Oisterwijk en bent u op zoek naar nieuw personeel? Door anders te kijken naar (het werven van) personeel en te focussen op groepen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vult u uw vacatures, en geeft u mensen een kans. Een kans die zij, om wat voor reden dan ook, bij andere ondernemers niet krijgen.

De voordelen van duurzaam inzetbaar personeel

WSP Midden-Brabant is hét aanspreekpunt voor werkgevers in de regio Oisterwijk met personeelsvraagstukken. We zijn op zoek naar werkgevers die het werken zo inclusief mogelijk willen maken voor een zo groot mogelijke groep mensen. Kort gezegd: werkgevers die kiezen voor slimme personeelsoplossingen. Wie werft via WSP werkt aan een divers en inclusief personeelsbestand. Er is krapte op de arbeidsmarkt en dus zijn er te weinig mensen om uw vacatures te vullen. WSP helpt u door te kijken naar bijvoorbeeld jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en statushouders. Het zijn allemaal mensen die graag willen werken.

Werkzoekenden zijn er genoeg! Maar ze zijn niet altijd opgeleid voor uw vacatures. Daar hebben wij de oplossing voor!

Leerwerktraject, subsidies en regelingen

Met een leerwerktraject vindt nieuw personeel makkelijker aansluiting bij uw bedrijfscultuur en de vacature. WSP helpt u bij het opzetten van een leerwerktraject. Werf uw nieuwe personeel via WSP en maak gebruik van onze subsidies en regelingen. Bijvoorbeeld voor het omscholen van kandidaten, voor begeleiding op de werkvloer, een aanpassing van de werkplek of een bijdrage in de loonkosten.

Hoe kan WSP u helpen?

WSP helpt u door te adviseren, te ondersteunen en te voorzien van passende werknemers die minder makkelijk zelfstandig aan het werk komen. Om dit te bereiken moedigen we werkgevers aan om kansen te bieden aan mensen die extra hulp kunnen gebruiken.

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Wilt u weten wat er op de arbeidsmarkt speelt in uw regio? Waar zich kansen of tekorten voordoen? En hoe u hierop kunt anticiperen als het gaat om het aantrekken of behouden van uw toekomstig personeel? Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches in de regio Midden-Brabant.

Contact? Bel of mail ons!

Ben je op zoek naar personeel? Heb je een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die jouw sector vertegenwoordigd. Op basis van jouw behoefte pakt de juiste professional jouw vraag op.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail