Randy is back!

Randy is back!

Naam: Randy
Bedrijf: Hendriks Coppelmans
Sector: Bouw
Dienst: SROI

Dankzij de succesvolle samenwerking tussen het WSP Midden-Brabant, woningcorporaties en werkgevers, is Randy via een Social Return project weer terug op de reguliere arbeidsmarkt! Dit verhaal willen we graag delen.

Eind 2017 hebben we Randy leren kennen via Traverse. Hij was zijn baan kwijtgeraakt tijdens de crisis en daardoor in de problemen gekomen. De eerste gesprekken met Randy gingen moeizaam. De wil was er wel maar hij had geen idee hoe hij dit aan moest pakken. Dit zorgde voor veel stress bij Randy. Na een aantal gesprekken is er besloten om via een stage de tussenstap richting werk te maken.

Randy is back!

GoedWerk
Dankzij GoedWerk kon er op korte termijn een werkstage worden gestart. Randy heeft zijn stageperiode goed doorlopen en werknemersvaardigheden opgedaan in zijn eigen tempo. Door deze stage is hij gegroeid van een onzekere man met veel stress, naar een man die klaar was om de reguliere arbeidsmarkt op te gaan.

Contract
Middels onze goede contacten met bouwbedrijven kon Randy al snel op gesprek bij bouwbedrijf Hendriks Coppelmans. Dit bedrijf had een project aangenomen met een Social Return verplichting vanuit de woningcorporaties Tiwos en WonenBreburg. Deze werkgever was zo gecharmeerd van Randy dat hij mocht starten op dit project met een contract voor drie dagen per week. Dit ging zo goed dat het al snel omgezet werd naar een fulltime contract. Inmiddels heeft Randy een jaarcontract gekregen en is de lach weer terug op zijn gezicht!

Tekst: WSP Midden-Brabant
Foto’s: WSP Midden-Brabant

 

WSP Midden-Brabant