Subsidies en regelingen

Subsidies en regelingen

Als betrokken werkgever wilt u zich inzetten voor werkzoekenden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Maar u wilt ook een goedlopende onderneming. Daarom heeft het WSP Midden-Brabant aantrekkelijke regelingen en subsidies voor u. Zo wordt het makkelijker om een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt van WSP Midden-Brabant in dienst te nemen.

Lees meer...
Werken als Bouwmedewerker
UWV medewerker bakkerij

Participatiewet en banenafspraak

Iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. De wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden, ook mensen met een arbeidsbeperking. Onderdeel van de Participatiewet is de Wet banenafspraak. Het doel van de banenafspraak is om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen.

Lees meer...

Financiële voordelen

Wanneer u een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt, dan kunt u in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies en regelingen die u tijd en kosten besparen. Wij wijzen u graag de weg!

Mogelijke subsidies en regelingen:

 

Wilt u meer weten over subsidies en regelingen, neem contact op met uw WSP adviseur.

Tomatenplukker werk
Leraar voortgezet onderwijs

Aanstelling en ontslag

Wanneer u een nieuwe werknemer in dienst neemt, komt u voor belangrijke keuzes te staan. Neemt u de werknemer in loondienst of kiest u voor een aanstelling via een detacherings- of uitzendbureau? En met welke wet- en regelgeving moet u rekening houden?

Lees meer...

Contact? Bel of mail ons!

Ben je op zoek naar personeel? Heb je een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die jouw sector vertegenwoordigd. Op basis van jouw behoefte pakt de juiste professional jouw vraag op.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail