Subsidies en regelingen

Subsidies en regelingen

Als betrokken werkgever wil je je inzetten voor werkzoekenden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Maar je wilt ook een goedlopende onderneming. Daarom heeft het WSP Midden-Brabant aantrekkelijke regelingen en subsidies voor je. Zo wordt het makkelijker om een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt van WSP Midden-Brabant in dienst te nemen.

Wil je weten op welke voordelen je aanspraak kan maken? Je WSP-adviseur zoekt kosteloos uit voor welke regelingen en subsidies je in aanmerking komt en bied je een oplossing op maat. Zo weet je zeker dat de regelingen helemaal zijn afgestemd op jou en jouw werknemer.

Geen werknemer is tenslotte hetzelfde. Ben je benieuwd hoe werkgevers geholpen worden door de subsidies en andere beschikbare regelingen? In onze succesverhalen lees je er alles over.

Naar onze succesverhalen
Werken als Bouwmedewerker
UWV medewerker bakkerij

Participatiewet en banenafspraak

Iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. De wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden, ook mensen met een arbeidsbeperking. Onderdeel van de Participatiewet is de Wet banenafspraak. Het doel van de banenafspraak is om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen.

Lees meer over de participatiewet en de banenafspraak

Financiële voordelen

Wanneer je een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt, dan kun je in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies en regelingen die je tijd en kosten besparen. Wij wijzen je graag de weg!

Mogelijke subsidies en regelingen:

 

Wil je meer weten over subsidies en regelingen?

Neem contact op met je WSP-adviseur
Tomatenplukker werk
Leraar voortgezet onderwijs

Aanstelling en ontslag

Wanneer je een nieuwe werknemer in dienst neemt, kom je voor belangrijke keuzes te staan. Neem je de werknemer in loondienst of kies je voor een aanstelling via een detacherings- of uitzendbureau? En met welke wet- en regelgeving moet je rekening houden?

Lees meer over aanstelling en ontslag

Contact? Bel of mail ons!

Ben je op zoek naar personeel? Heb je een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die jouw sector vertegenwoordigd. Op basis van jouw behoefte pakt de juiste professional jouw vraag op.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mariska Corvers

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | Retail