Dichterbij dan je denkt

Zoek je een baan of zoek je getalenteerde werknemers? Dan zit je hier goed.

Er zijn veel mensen op zoek naar een baan en veel werkgevers op zoek naar talent. Maar ze weten elkaar niet altijd te vinden. Tot nu toe. Met ‘Baan. Talent. Dichterbij dan je denkt’ brengen wij ze dichter bij elkaar.

In de keuken van de Taste of Work Tilburg

Opleiden & coachen

Baan. Talent. Met Dichterbij dan je denkt brengen wij die twee bij elkaar. Door gerichte vakscholing, loopbaancoaching, trainingen in het begeleiden van collega’s met een arbeidsbeperking op de werkvloer, het koppelen van werkzoekenden aan een coach voor een 1-op-1 coachingstraject. Of we kiezen voor maatwerk en creëren unieke mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Informeren & inspireren

We organiseren met regelmaat inspirerende bijeenkomsten, kennissessies en bustours langs werkgevers in de regio. Alles om werkgevers, professionals en werkzoekenden goed te informeren en inspireren om samen het verschil te maken. Denken in mogelijkheden, kansen zien en vooral doen!

Organiseren & doen

In het project Dichterbij dan je denkt draait het om doen. Om actie. Samen met werkgevers kansen zien en alle mogelijkheden aangrijpen om talent en werk dichterbij elkaar te brengen. Snel, praktisch en doelgericht.

  • E-bike
  • Werkcafé
  • Vasco V4 translator – taal op de werkvloer
  • Meet & Match
  • Banenmarkten (+ sectorale banenmarkten)
  • Wijkbanen

Heb jij een idee, vraag of voorstel dat past bij Dichterbij dan je denkt? Dan horen we graag van je: info@wspmiddenbrabant.nl